Banner algemeen

Huidverbetering

Huidverzorging is meer gericht op het behouden van een gezonde huid, daar waar huidverbetering werkelijk een huidprobleem aanpakt. U kunt daarbij denken aan rimpels op het gezicht, couperose of acne.

Het grote verschil tussen huidverbetering- en huidverzorging is dat huidverbetering dieper in de huid doorwerkt. De aanmaak van nieuwe cellen in de levende huidlaag wordt gestimuleerd, waardoor de huid een nieuwe structuur krijgt en in optimale conditie verkeerd. De werkstoffen in huidverbeterende producten kunnen dieper in de huid doordringen en stimuleren zo de basaalcellen. Uw levende huidlaag wordt hierdoor dikker en gezonder. De werkzame stoffen in huidverbeterende producten zijn vele malen hoger dan in huidverzorgende producten.

Huidverbeterende behandelingen

Wanneer u bij ons langskomt voor uw eerste schoonheidsbehandeling zullen wij eerst uw huid analyseren, hierdoor weten we precies welke behandeling het beste bij uw huid past, daarnaast adviseren wij u over de beste thuisverzorging, uiteraard met uw inbreng! Op deze manier is er voor iedereen een passend plan gebaseerd op de huidconditie, wensen en budget.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaand formulier of bel 0251-670000.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:fit logo2

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Castricum, Heemskerk, Limmen, Heiloo, Uitgeest en Akersloot.

Beverwijkerstraatweg 32, 1901 NJ Castricum, Telefoon.: 0251-670 000, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance