Banner algemeen

Huidverzorging

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam die ons beschermt tegen invloeden van buitenaf. Eén keer in de zes weken naar de schoonheidsspecialiste is daarbij geen luxe, zie het meer als een onderhoudsbeurt voor onze huid.

Daarnaast is thuisverzorging ook erg belangrijk, alleen bij een combinatie van salonbehandelingen en thuisverzorgingsproducten kan het beste resultaat worden behaald.

Wat kunt u doen voor een gezonde huid?

Huidveroudering begint al tussen het 25e en 30e levensjaar! Tot die leeftijd is onze huid meer actief en zien we er, wat de huid betreft, het beste uit. Helaas kunnen we huidveroudering niet stoppen, maar wel vertragen. Gezonde voeding, voldoende water dringen, niet roken en het vermijden van de zon zijn factoren waardoor u zelf al een heel eind komt.

Salonbehandeling voor een gezonde en stralende huid

Vanuit onze salon kunnen wij u ook heel goed helpen bij het behouden van een gezonde huid! In onze salon werken wij met het merk Jean d'Arcel. Dit merk heeft al meer dan 60 jaar ervaring in het ontwikkelen van cosmetica, daarbij zijn de producten op biologische basis en volledig dierproefvrij! Jean d'Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. Er is voor ieder huidtype een productlijn, dus u kunt altijd bij ons terecht!

Kom daarom vrijblijvend langs voor een huidadvies, zodat wij met u de beste producten voor uw huid kunnen samenstellen.


Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaand formulier of bel 0251-670000.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:fit logo2

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Castricum, Heemskerk, Limmen, Heiloo, Uitgeest en Akersloot.

Beverwijkerstraatweg 32, 1901 NJ Castricum, Telefoon.: 0251-670 000, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance