Banner algemeen

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij met hoge druk microkristallen op de huid worden geblazen. De huid wordt als het ware “gezandstraald”. Doordat dit heel nauwkeurig en gecontroleerd gebeurd kunnen er geen huid beschadigingen optreden. Tijdens de behandeling worden dode huidcellen verwijderd, de doorbloeding geactiveerd en nieuwe huidcellen aangemaakt. Na slechts 1 behandeling zal u huid er gladder, egaler en frisser uitzien.

Fijne lijntjes en rimpeltjes, acne en acne littekens, grove poriën, huid met pigmentatie problemen, verslapte huid, ruwe droge huid kunnen uitstekend behandeld worden met microdermabrasie. Om de huid een flinke boost te geven kan men een eenmalige behandeling ondergaan . Wilt u echter uw huidconditie verbeter dan adviezeren wij om een kuurbehandeling te volgen tot het gewenste resultaat is bereikt.

Omdat de huid na de behandeling gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om deze dagelijks te beschermen met een hoge beschermingsfactor (SPF).fit logo2

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Castricum, Heemskerk, Limmen, Heiloo, Uitgeest en Akersloot.

Beverwijkerstraatweg 32, 1901 NJ Castricum, Telefoon.: 0251-670 000, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance