Banner algemeen

Impressie Beautysalon Fit & Beauty

Hartelijk welkom bij Fit en Beauty. Vanuit deskundigheid en ervaring nodigen wij u uit om de weldaad te komen ervaren van toegankelijk comfort en werkelijke aandacht. Fit en Beauty biedt een rijk assortiment aan behandelingen, adviezen en hoogwaardige producten voor uw huid en lichaam.

De specialisaties van Fit en Beauty

Gezichtsbehandeling, anti-aging, microdermabrasie, wimperpermanent, acne behandeling, visagie, harsen en advies.
Alles bij elkaar om uw natuurlijke schoonheid te laten stralen! Aan u de keus, aan ons de creativiteit, professionaliteit en passie om uw wensen te vervullen.

Toegankelijkheid

Fit en Beauty heeft aandacht en toegankelijkheid hoog in het vaandel. De Beautysalon is tevens toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Ieders schoonheid mag rekenen op onze volle aandacht en professionaliteit.

Draai een rondje in de salon:Kennismakingsactie!

Met de speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakingsactie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met ruim 50% voordeel voor € 39,95 (incl. btw).

Kennismakingsbehandeling voor € 39,95!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaand formulier of bel 0251-670000.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:fit logo2

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Castricum, Heemskerk, Limmen, Heiloo, Uitgeest en Akersloot.

Beverwijkerstraatweg 32, 1901 NJ Castricum, Telefoon.: 0251-670 000, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance