PG banner 940x250-01

Pigmentvlekken

Pigment is een kleurstof (melanine) die wordt aangemaakt door ons lichaam om ons te beschermen tegen schadelijke stralingen van de zon. Door pigment worden wij bruin en het zorgt voor de kleur van onze ogen, iris en haar.

Ontstaan van pigmentvlekken

Wanneer de huid te vaak is blootgesteld aan de zon kan hyperpigmentatie ontstaan, de zon is dus boosdoener nummer één bij de ontwikkeling van pigmentvlekken. Daarnaast kunnen pigmentvlekken ontstaan door een ontsteking van de huid, genetische aanleg, hormonale schommelingen en huidveroudering.

Voorkomen is beter dan genezen!

Gelukkig zijn er tegenwoordig zeer goede behandelingen die pigmentatie kunnen laten afnemen of zelfs verdwijnen. Maar het is veel beter om de ontwikkelingen van pigmentvlekken tegen te gaan. Dit kunt u doen door de huid te beschermen met zonnecrème, zo weinig mogelijk (het liefst helemaal niet) onder de zonnebank te gaan en door een petje te dragen wanneer u in de felle zon activiteiten gaat ondernemen. Wist u dat wanneer u parfum in uw hals spuit, de ontwikkeling van pigmentatie op deze plekken wordt gestimuleerd? Spuit dus liever geen parfum wanneer u weet dat u langdurig in de zon zult zitten.

Pigmentvlekken behandeling

Voor pigmentatie zijn verschillende behandelingen mogelijk, zoals de pigmentvlekken behandelen met lightning crèmes en fruitzuurpeelingen. Het beste resultaat behaalt u door de salonbehandeling te combineren met thuisproducten. In een persoonlijk gesprek zullen wij met u de mogelijkheden bespreken, dit doen we door gebruik te maken van een behandelplan.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaand formulier of bel 0251-670000.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:fit logo2

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Castricum, Heemskerk, Limmen, Heiloo, Uitgeest en Akersloot.

Beverwijkerstraatweg 32, 1901 NJ Castricum, Telefoon.: 0251-670 000, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance