Visual beautyplan-01

Schoonheidssalon Castricum

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon in Castricum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn Chantal en Linda van schoonheidssalon Fit en Beauty en zijn gediplomeerd schoonheidsspecialistes. In onze schoonheidssalon voeren wij verschillende schoonheidsbehandelingen uit. Niet alleen voor huidverzorging kunt bij ons terecht, maar ook voor de specifiekere behandelingen zoals acne, pigmentvlekken, couperose en anti-aging bent u van harte welkom!

Voorafgaand aan de schoonheidsbehandeling doen wij een intake met u. Wij vinden dit heel belangrijk, omdat wij precies willen weten wat u zelf graag verbeterd zou willen zien. Het is onze expertise om voor u de juiste schoonheidsbehandeling samen te stellen om zo het maximale resultaat te behalen. Ook bieden wij u een uitgebreid advies over eventuele vervolg- of aanvullende behandelingen. En krijgt u advies over uw dagelijkse huidverzorging. Om tot de beste resultaten te komen werken wij met het Beautyplan.

BeautyPlan - beauty needs a plan!

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vullen samen met u het BeautyPlan. Zo komen we tot de beste resultaten!

Kennismakingsactie!

Met onze speciale kennismakingsactie brengen wij u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakingsactie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met ruim 50% voordeel voor € 39,95 (incl. btw).

Kennismakingsbehandeling voor € 39,95!

De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van het 'StralendMooi!' stappenplan worden uitgevoerd.

Bekijk de webvideo:

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak door middel van onderstaand formulier.

Huidproblemen
Specialisaties
Gezichtsbehandelingen
de heer / mevrouw:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
E-mail:
Voorkeursdatum:
Alternatieve datum:
Alternatieve datum:
Voorkeurstijdstip:
Alternatieve tijdstip:
Alternatieve tijdstip:fit logo2

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Castricum, Heemskerk, Limmen, Heiloo, Uitgeest en Akersloot.

Beverwijkerstraatweg 32, 1901 NJ Castricum, Telefoon.: 0251-670 000, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance