Banner algemeen

Lichaamspakking

Verlies minstens 15 cm gegarandeerd of betaal niets.

Universal Contour Wrap is het enige bewezen body wrap-merk ter wereld dat direct verlies van centimeters garandeert.

Hoe werkt het,

een unieke mix van mineraalrijke klei en speciale lichaamwrap technieken helpen het lichaam te zuiveren en ontgiften. Universal Contour Wrap ® Classic werkt nog weken lang door nadat u het beautycenter heeft verlaten. Nadat u bent ingewikkeld, blijft de speciale klei oplossing achter in de poriën van de huid zodat de ontgifting en verstrakking nog drie tot vier dagen doorwerkt voor verder centimeter verlies. Na de wrap moet u ook veel water drinken om het lichaam te helpen reinigen en te ontdoen van de onzuiverheden die zijn los gemaakt tijdens het wrap-proces. Om de volledige voordelen van UCW Classic te ervaren, wordt een kuur aanbevolen waarbij de behandelingen tussen minimaal 7-10 dagen opvolgend worden uitgevoerd. Het centimeter verlies is cumulatief en het gemiddelde totale verlies is ongeveer 60 centimeter na slechts drie behandelingen. Het is eigenlijk heel normaal voor vrouwen om een volledige kledingmaat te verliezen.

Voor wie is het bedoeld,

Iedereen kan profiteren van het gegarandeerde cm-verlies door de Classic behandeling van Universal Contour Wrap’s, ongeacht uw grootte en vorm; of u nu op zoek naar een vliegende start om af te slanken of die koppige centimeters aan te pakken die zelfs met uren in de sportschool gewoon niet weggaan. En omdat de resultaten er direct zijn, kunt u rekenen op Universal Contour Wrap ® Classic als er bijvoorbeeld geen tijd is vlak voor uw last-minute vakantie om een quick-fix dieet te houden. De UCW behandeling duurt slechts 2 uren en verstevigt en versterkt uw lichaam in de vorm die u wilt en verdient, dus zelfs als je nog maar een paar dagen voor die speciale gebeurtenis bent, vertrouw dan de Universal Contour Wrap ® die u er fantastisch uit laat zien en een gerust gevoel geeft op die bijzondere dag. Maar UCW Classic is niet alleen voor mensen die op zoek zijn naar onmiddellijk centimeter verlies. De unieke klei en speciale inpak technieken hervormen niet alleen je lichaam, ze zorgen ook een voor effectieve manier om zichtbaar cellulitis en striae er minder diep te laten uitzien of zelfs losse huid te verstrakken na zwangerschap of gewichtsverandering. Het is zelfs een geweldige behandeling voor mannen die op zoek zijn om problemen met buik en taille te verminderen.fit logo2

uw schoonheidsspecialiste voor de regio Castricum, Heemskerk, Limmen, Heiloo, Uitgeest en Akersloot.

Beverwijkerstraatweg 32, 1901 NJ Castricum, Telefoon.: 0251-670 000, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

marketing powered by BeautyAlliance